X

“Έντυσε” με φωτοβολίδες κοριτσάκι για να τις περάσει στο Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ (βίντεο)

Τρομακτικό είναι το βίντεο που δείχνει μέχρι πού μπορούν να φτάσουν οι πορωμένοι οπαδοί.

Ant1news

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το βίντεο που δημοσιεύτηκε λίγες ώρες μετά από τα χθεσινά επεισόδια πριν από τον αναβληθέν αγώνα της Ρίβερ Πλέιτ και της Μπόκα Τζούνιορς, στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα κοριτσάκι.

Στο βίντεο φαίνεται μία γυναίκα οπαδός της Ρίβερ να ζώνει με φωτοβολίδες ένα μικρό κοριτσάκι.

Όπως φαίνεται η απερίσκεπτη γυναίκα είχε σκοπό να περάσει απαγορευμένα αντικείμενα μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι έτσι τα έβαλε πάνω στο παιδί.

Οι οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ είχαν κατακλύσει από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου την περιοχή γύρω από το «Μονουμεντάλ», προσπαθώντας να εισβάλουν για να δουν από κοντά το δεύτερο μεγάλο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, με αποτέλεσμα να έρθουν σε σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Τα πράγματα έγιναν πραγματικά επικίνδυνα όταν οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ εκτόξευσαν πέτρες στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Μπόκα και παρά το γεγονός ότι ο οδηγός αύξησε την ταχύτητά του.

Οι πέτρες έσπασαν τα τζάμια και τραυμάτισαν παίκτες της ομάδας, ενώ ο οδηγός λιποθύμησε, προλαβαίνοντας ευτυχώς, να ειδοποιήσει τον πρόεδρο της Μπόκα, ο οποίος και πήρε το τιμόνι στα χέρια του.

Μετά από αυτό ο τελικός αναβλήθηκε και θα γίνει σήμερα.