X

Ξανά στον “αέρα” ο τελικός του Copa Libertadores

Την οριστική ματαίωση του δεύτερου τελικού ζητεί η ομάδα της Αργεντινής, μετά τη δολοφονική επίθεση σε βάρος της αποστολής της.

Ant1news

Επίσημα ενημέρωση την Conmebol η Μπόκα Τζούνιορς ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στο δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, ζητώντας επιπλέον την παραδειγματική τιμωρία της αντίπαλής της, Ρίβερ Πλέιτ.

Ο χθεσινός αγώνας αναβλήθηκε και ορίστηκε για σήμερα, μετά την επίθεση με πέτρες που δέχθηκε το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της Μπόκα στο γήπεδο της Ρίβερ, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό παικτών των φιλοξενούμενων.

Η Μπόκα Τζούνιορς έδωσε παράταση στο «θρίλερ» με τη σημερινή της ανακοίνωση, μέσω της οποίας ζητεί και την παραδειγματική συμφωνία του αντιπάλου της.

Με επίσημη ενημέρωσή της, η Μπόκα τονίζει ότι ενημέρωσε την Conmebol ότι δεν επιθυμεί να κατέβει στο παιχνίδι, καθώς κανείς δεν μπορεί να της εγγυηθεί ότι όλα θα είναι ήρεμα στο γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι ζητούν την οριστική ματαίωση του τελικού και την παραδειγματική τιμωρία της Ρίβερ Πλέιτ, σύμφωνα με το άρθρο 18 του πειθαρχικού κώδικα, μετά τα επεισόδια που έγιναν χθες.