X

“Απασφάλισε” ο Μελισσανίδης μετά τη νέα γκέλα της ΑΕΚ

Έξαλλος ο “Τίγρης”… έτριξε τα δόντια στους παίκτες της “Ένωσης”, ενώ στήριξε τον προπονητή της ομάδας.

Ant1news

Βαρύ είναι το κλίμα στην ΑΕΚ, μετά τη νέα απώλεια βαθμών στο Αγρίνιο, που άφησε την πρωταθλήτρια πολύ μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Οργισμένος ο ισχυρός άνδρας της “Ένωσης”, Δημήτρης Μελισσανίδης, βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα Σπάτα και τα έψαλε στους παίκτες για την εικόνα που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα, ξεκαθαρίζοντας πως δε θα ανεχθεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

«Δεν κάνετε εσείς κουμάντο, εγώ κάνω. Όποιος δε γουστάρει να έρθει να μου το πει και να φύγει. Ας παίξουμε και με τους μικρούς που θα θέλουν και θα δίνουν και την ψυχή τους κι ας χάνουν. Δεν υπάρχει μόνο η νίκη στο ποδόσφαιρο, το ξέρω καλά. Αλλά δεν είναι δυνατόν να παίζετε χωρίς πάθος και θέληση. Αυτό σας ζήτησα και την άλλη φορά που ήρθα και σας μίλησα και με γράψατε. Είστε στην ΑΕΚ, δεν σας λείπει τίποτα και παίζετε χωρίς πάθος», είπε ο “Τίγρης” και συνέχισε:

«Με κάνατε να ντρέπομαι που υπηρετώ αυτό το κλαμπ. Ακούω γκρίνιες και μουρμούρες, αλλά πολλοί εδώ μέσα θα έπρεπε να πληρώνετε και όχι να πληρώνεστε για να είστε στην ΑΕΚ. Όποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα, να μου το πει και να φύγει. Σιμόες, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας που δεν συμφωνούν για τα συμβόλαια τους ας φέρουν πρόταση τον Γενάρη και να φύγουν».

Παράλληλα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στήριξε τον προπονητή της ομάδας, δηλώνοντας εμφατικά: «Προπονητής σας μέχρι το καλοκαίρι είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης».

Το αφεντικό της ΑΕΚ κατσάδιασε κατ’ ιδίαν τους Πέτρο Μάνταλο, Μάρκο Λιβάγια και Βασίλη Μπάρκα, από τους οποίους τόνισε πως έχει μεγάλες απαιτήσεις. Σύμφωνα με την “Ώρα για Σπορ”, ο Αϊντάρεβιτς έφυγε από την προπόνηση μετά τον εξάψαλμο που άκουσε και ο ίδιος, παρότι δεν αγωνίζεται.