X

Ντόμινο εκκαθαρίσεων στην ΑΕΚ

«Το κλαμπ έχει πάρει αποφάσεις για κάποιους παίκτες και θα τις δείτε», δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης…

Ant1news

Μήνυμα… τέλους από την ΑΕΚ σε Σιμόες, Μπακασέτα και Λαμπρόπουλο!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προανήγγειλε  ότι η ομάδα προχωράει στην επόμενη μέρα μετά την απομάκρυνση από την κορυφή και τον στόχο του πρωταθλήματος.

Δεν αναφέρθηκε σε ονόματα, όμως όπως όλα δείχνουν και οι τρεις παίκτες που δεν έχουν συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο θα είναι από εδώ και πέρα εκτός πλάνων.

Τους 3 κατανόμασε, πάντως, την Κυριακή, ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Σιμόες και Μπακασέτας θα πωληθούν εάν προκύψει πρόταση αγοράς διαφορετικά από 1ης Ιανουαρίου είναι ελεύθεροι να υπογράψουν όπου θέλουν και όταν τελειώσει η σεζόν να φύγουν ελεύθεροι.

Ο Λαμπρόπουλος αναμένεται να διευκολυνθεί λόγω της στάσης του ενώ ως τέταρτος στόπερ θα προωθηθεί ο Σβάρνας που έχει πενταετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ. 

Σε καμία περίπτωση, όμως, οι 3 δεν θεωρούνται οι υπεύθυνοι για την κατρακύλα της ομάδας. Το θέμα έχει να κάνει μόνο με την επόμενη μέρα της ΑΕΚ και την ανάγκη χρησιμοποίησης παικτών που έχουν μέλλον στην ομάδα.

Η απόφαση διοίκησης – Ουζουνίδη έγινε πράξη και οι Σιμόες, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας αποκλείστηκαν από τον αγώνα της Τρίτης κόντρα στον Αγιαξ.