X

Πως δόθηκαν τα πρώτα πέντε “εισιτήρια” για τους “16” του Champions League (βίντεο)

Μεγάλα παιχνίδια για ακόμη μια βραδιά στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ant1news

Το εισιτήριο για τους «16» του Champions League πήραν την Τρίτη οι Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ρόμα και Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να μη σκόραρε αυτή τη φορά, όμως δημιούργησε το γκολ για τον Μάντζουκιτς, με το οποίο η Γιουβέντους νίκησε 1-0 την Βαλένθια και πήρε το εισιτήριο για τους 16 του θεσμού.

Στην επόμενη φάση, από τον ίδιο όμιλο, προκρίθηκε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία χρειάστηκε ένα γκολ του Φελαϊνί στις καθυστερήσεις για να νικήσει με 1-0 την Γιούνγκ Μπόις, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να ξεσπά στα… μπουκάλια, μετά την επίτευξη του τέρματος.

Στους 16 θα βρίσκεται και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είχε ένα εύκολο βράδυ στην Ρώμη, νικώντας μέσα στο Ολίμπικο με 2-0, χάρη στα γκολ των Μπέιλ και Βάσκες. Παρά την ήττα, την πρόκριση "τσέκαρε" και η Ρόμα. 

Στο Ζερλάν, η Λυών προηγήθηκε της Μάντσεστερ Σίτι με τον Κορνέ, όμως οι «πολίτες» ισοφάρισαν άμεσα, με την κεφαλιά του Λαπόρτ. Η γαλλική ομάδα πήρε εκ νέου προβάδισμα με το δεύτερο γκολ του Κορνέ, όμως για ακόμη μία φορά η Σίτι είχε την απάντηση, ισοφαρίζοντας στο τελικό 2-2 με τον Αγουέρο και παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την επόμενη φάση.