X

Απρόσμενος “επισκέπτης” διόρθωσε το ολέθριο λάθος ενός τερματοφύλακα (εικόνες)

Ο απρόσεκτος τερματοφύλακας της Μπελγκράνο από εδώ και στο εξής θα έχει έναν… τετράποδο φίλο.

Ant1news

Αρκετές είναι οι φορές που οι φίλοι του ποδοσφαίρου έχουν γίνει μάρτυρες απρόσμενων επισκεπτών στα γήπεδα, με πρωταγωνιστές κάποια γλυκύτατα σκυλάκια τα οποία, είτε διασχίζουν ανέμελα τα γήπεδα, είτε επιζητούν λίγη προσοχή.

Ένας τετράποδος «εισβολέας» έκανε την εμφάνισή του και σε μία αναμέτρηση της τρίτης κατηγορίας της Αργεντινής, ανάμεσα στη Juventud Unida και Denfensores de Belgrano, με τον λόγο της επίσκεψης, ωστόσο, να διαφέρει από τους προηγούμενους.

Την ώρα, λοιπόν, που η Μπελγκράνο ετοιμαζόταν να εκδηλώσει μία αντεπίθεση, ο τερματοφύλακας του συλλόγου, Brian Leandro Olivera, δεν πρόσεξε τον αντίπαλό που καιροφυλακτούσε. Ο τελευταίος προέκτεινε το πόδι του, με την μπάλα να κοντράρει πάνω του και, κατόπιν ενός ανενόχλητου «πλασέ», να παίρνει τροχιά προς τα δίχτυα.

Βέβαια, λογάριασε χωρίς το αξιολάτρευτο τετράποδο που ως από μηχανής θεός κατέφτασε στην εστία του απρόσεκτου «γκολκίπερ» αποτρέποντας το γκολ.

Ο 12ος παίχτης της Μπελγκράνο προφύλαξε τον Leandro Olivero, από μία «γκάφα» που θα τον στοίχειωνε, παρ’ όλα αυτά, δεν μπόρεσε να αποσοβήσει τα τρία γκολ που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου αγώνα.