X

Πιτσιρικάς προσεύχεται στο Θεό για τη λατρεμένη του Μπόκα

Οι φίλοι της Μπόκα… ντόπαραν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές, μέσα σ’ ένα σκηνικό έκστασης, αλλά την παράσταση έκλεψε ένας πιτσιρικάς.

Ant1news

«Δυστοπικές» ήταν οι εικόνες που επισκίασαν τα… προεόρτια του δεύτερου μεγάλου τελικού για το Κόπα Λιμπερταδόρες, ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και τη Ρίβερ Πλέιτ, μιας και η άφιξη των «Γενοβέζων» στο Μονουμεντάλ αμαυρώθηκε από εκτεταμένα επεισόδια.

Οι μνήμες παραμένουν νωπές, αλλά, κατόπιν δύο αναβολών, όλα δείχνουν πως το “superclasico” θα διεξαχθεί στις 9 Δεκεμβρίου, στη Μαδρίτη.

Η αποστολή της Μπόκα «πέταξε» για την ισπανική πρωτεύουσα, αλλά λίγο νωρίτερα, οι ένθερμοι υποστηρικτές της φρόντισαν να την ξεπροβοδίσουν με πανηγυρικό τρόπο.

Οι λάτρεις των «Γενοβέζων» που κατέκλυσαν τους δρόμους του Μπουένος Άιρες ήταν αμέτρητοι, αλλά την παράσταση έκλεψε ένας πιτσιρικάς.

Την ώρα, λοιπόν, που οι αγαπημένοι του παίχτες ετοιμάζονταν να εγκαταλείψουν την αργεντινική πρωτεύουσα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον μικρό με μάτια ερμητικά κλειστά, χέρια σε στάση προσευχής και πλήρως αφοσιωμένο στην τέλεση μιας παράκλησης προς τον Θεό.

Ο πιτσιρικάς προσπαθούσε να βοηθήσει τη Μπόκα, με τον μοναδικό τρόπο που μπορούσε: Προσευχόμενος  ώστε η αντάμωση με τη λατρεμένη του ομάδα, να συνοδευτεί και από το βαρύτιμο τρόπαιο.