X

“Έσπασαν καρδιές” Ατρόμητος και Άρης στο φινάλε

Επικό τέλος στον αγώνα που έγινε στο Περιστέρι, με πολλά γκολ να μπαίνουν στα τελευταία λεπτά, ένα σε κάθε φάση.

Ant1news

Σε ενα παιχνίδι με φινάλε που ...απαγορευόταν να παρακολουθήσουν καρδιοπαθείς, ο Ατρόμητος κατόρθωσε να κερδίσει τον Άρη, στο Περιστέρι.

Το τελικό σκορ ήταν 4-2, με τα τέσερα τελευταία γκολ να μπαίνουν λιγότερα απο 100 δελυτερόλεπτα πριν απο την συμπλήρωση των 90΄ αγώνα, με καταιγιστικό ρυθμό, καθώς η φάση μετά από κάθε σέντρα που ακολουθούσε ένα γκολ, ολοκληρωνόταν κι αυτή με...γκολ απο την άλλη ομάδα!

Οι γηπεδούχοι με το καλημέρα έδειξαν τις προσθέσεις τους και ευτύχισαν να φτάσουν σχετικά γρήγορα στο γκολ χάρη στη μαγική έμπνευση του Μπρούνο και την ψύχραιμη εκτέλεση του Σάκιτς. 

Στο πρώτο ημίχρονο η ανωτερότητα του Ατρομήτου ήταν εμφανής με τον Άρη να πηγαίνει στα αποδυτήρια δίχως «καθαρή» ευκαιρία, έχοντας περισσότερο παθητικό ρόλο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και έχασε μοναδική ευκαιρία σε ένα καλό πεντάλεπτο, στο οποίο έχασε πέναλτι με τον Γιουνές.

Ο Ατρόμητος με τον συνήθη ύποπτο Κουλούρη, σε μια ιδανική αντεπίθεση έκανε το 2-0, αλλά όσα συνέβησαν στα τελευταία 5 λεπτά απλά δεν υπάρχουν!

Ο Άρης μείωσε στο 89΄ με τον Κωνσταντινίδη σε 2-1, ο Κουλούρης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το 3-1, ο Διαμαντόπουλος στο αμέσως επόμενο το 3-2 και στο φινάλε ο Ενσικουλού το τελικό 4-2.

Στο πιο... τρελό φετινό ματς της Σούπερ Λίγκας, ο Ατρόμητος έδειξε χαρακτήρα, πήρε τους τρεις βαθμούς και επέστρεψε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.