X

Μίλαν προς οπαδούς: Μην κυκλοφορείτε μόνοι σας στην Αθήνα

Η ιταλική ομάδα ενόψει Ολυμπιακού δίνει στους οπαδούς τις απαραίτητες οδηγίες για την ασφαλή παραμονή τους στη χώρα μας, αλλά και την είσοδό τους στο γήπεδο.

Ant1news

Η Μίλαν έρχεται στην Ελλάδα για το παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στον Ολυμπιακό και δίνει στους οπαδούς της τις απαραίτητες οδηγίες για να μην έρθουν αντιμέτωποι ξανά με δυσάρεστα γεγονότα, όπως αυτά που είχαν διαδραματιστεί στην τελευταία επίσκεψη της ιταλικής ομάδας στην Αθήνα για το ματς με την ΑΕΚ.

Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση για τους οπαδούς της που θα βρεθούν στην Ελλάδα για το παιχνίδι και δίνει τις απαραίτητες οδηγίες για την ασφαλή παραμονή τους στη χώρα αλλά και την είσοδό τους στο γήπεδο, τονίζοντας μεταξύ άλλων να αποφύγουν τις δημόσιες συγκοινωνίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μίλαν:

«Η Μίλαν ευχαριστεί τους οπαδούς της για τη μεγάλη προσήλωση κι αφοσίωση που επιδεικνύουν αποφασίζοντας να ακολουθήσουν την ομάδα για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναφέρουμε ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια του ταξιδιού:

Θυμηθείτε να φέρετε την ταυτότητα ή το διαβατήριο που θα χρησιμοποιηθεί για την είσοδό σας στο γήπεδο.

Για λόγους ασφαλείας σας αποθαρρύνουμε να περπατάτε μόνοι σας γύρω από την πόλη ή να φοράτε φανέλα, κασκόλ ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας δηλώνει ότι είστε οπαδός της Μίλαν.

Μην χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να μεταβείτε στο γήπεδο. Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες που διαθέτει ο σύλλογος».