X

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στους “32” του Europa League

Στην κλήρωση που θα διεξαχθεί στη Νιόν της Ελβετίας, οι “ερυθρόλευκοι” θα μάθουν τον επόμενο αντίπαλό τους στη διοργάνωση.

Ant1news

Τον αντίπαλό του στη “Φάση των 32” του Europa League θα μάθει ο Ολυμπιακός στην κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 14:00 στη Νιόν της Ελβετίας. Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτοι αγώνες της διοργάνωσης θα διεξαχθούν στις 13-14 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί μία εβδομάδα αργότερα.

Οι “ερυθρόλευκοι” είναι στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας και θα αντιμετωπίσουν μια από τις: Βιγιαρεάλ (Ισπανία), Σεβίλλη (Ισπανία), Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία), Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία), Τσέλσι (Αγγλία), Γκενκ (Βέλγιο), Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία), Λεβερκούζεν (Γερμανία), Άρσεναλ (Αγγλία), Νάπολι (Ιταλία), Βαλένθια (Ισπανία), Ίντερ (Ιταλία), Μπενφίκα (Πορτογαλία).

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βρει στον δρόμο του την Μπέτις (Ισπανία), την οποία αντιμετώπισε στην πρώτη φάση, καθώς και τις ΜΠΑΤΕ (Λευκορωσία), Σέλτικ (Σκωτία), Κλαμπ Μπριζ (Βέλγιο), Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), Κράσνονταρ (Ρωσία), Λάτσιο (Ιταλία), Μάλμε (Σουηδία), Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία), Ρεν (Γαλλία), Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία), Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία), Σλάβια Πράγας (Τσεχία), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) και Ζυρίχη (Ελβετία).

Υπενθυμίζεται πως στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας βρίσκονται οι 12 ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στους ομίλους του Europa League και οι 4 καλύτερες τρίτες των ομίλων του Champions League, ενώ στο δεύτερο γκρουπ έχουν τοποθετηθεί οι 12 δεύτερες των ομίλων του Europa League και οι 4 χειρότερες τρίτες των ομίλων του Champions League.