X

Η Λίβερπουλ στους “16” του Champions League

“Παρών” στην επόμενη φάση της διοργάνωσης δηλώνει η αγγλική ομάδα, η οποία φέτος εμφανίζεται με “δύο πρόσωπα”.

Ant1news

Ομάδα που μπερδεύει με τις επιδόσεις της είναι φέτος η Λίβερπουλ, καθώς έχει καταφέρει να παραμείνει αήττητη στην Premier League για 17 αγωνιστικές, ενώ στο Champions League μετράει περισσότερες ήττες από ότι νίκες. Οι «κόκκινοι» αγωνίζονται στον 3ο όμιλο μαζί με Παρί Σεν Ζερμέν, Νάπολι και Ερυθρό Αστέρα και βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Στον συγκεκριμένο όμιλο οι ισορροπίες άλλαξαν μόλις στον τελευταίο αγώνα, αφού είδαμε την 1η θέση να παίρνει η Σεντ Ζερμέν κερδίζοντας τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου με 4-1. Με τη γαλλική ομάδα να έχει 14 νίκες και μόλις 2 ισοπαλίες στους 16 αγώνες της Λα Λιγκ, ήταν αρκετά παράξενο που την πρώτη θέση πριν την 6η αγωνιστική των ομίλων είχε η Νάπολι. Αυτό βέβαια πριν τον 6ο αγώνα, όπου η Λίβερπουλ επικράτησε στο Άνφιλντ με 1-0. Με 3 νίκες και 3 ήττες πηγαίνουν στην επόμενη φάση οι «κόκκινοι», των οποίων η πορεία ήταν ταραχώδης.

Η Λίβερπουλ ενώ ξεκίνησε καλά κερδίζοντας τη Ζερμέν στο Άνφιλντ για τον πρώτο αγώνα των ομίλων, έχασε στη συνέχεια όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια. Στον δεύτερο αγώνα  έχασε με 2-1, από τη γαλλική ομάδα η οποία έχει στο ρόστερ της Νεϊμάρ και Εμπαπέ.

 

 Η bwin τονίζει ότι η κατάκτηση του Champions League αποτελεί βασικό στόχο για την Παρί Σεν Ζερμέν , η οποία για να τον πετύχει, έχει επενδύσει πολλά χρήματα. Δικαιολογημένα ήταν λοιπόν η δυσκολότερη αντίπαλος στη διοργάνωση για τη Λίβερπουλ, η οποία μάλιστα πρόσφατα, έχει γνωρίσει και ήττα από τον ουραγό του ομίλου,  τον Ερυθρό Αστέρα.

Με ένα επιβλητικό 4-0 είχε πάρει το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι η αγγλική ομάδα, όμως στο Βελιγράδι τα πράγματα άλλαξαν. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ  πήγαινε για μια εύκολη νίκη και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την ομάδα του Βελιγραδίου, με 2 γκολ του Μίλαν Πάβκοβ στο πρώτο ημίωρο του αγώνα. Εκείνη την ημέρα η Λίβερπουλ έδωσε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια τους, κάνοντας μια εμφάνιση που θύμιζε απουσία.

Παίζοντας με τη Νάπολι σε ιταλικό έδαφος, όμως κατάφερε να πάρει την εκδίκηση της επί αγγλικού εδάφους, κατακτώντας τη 2η θέση του ομίλου και την πρόκριση της στους «16». Η Λίβερπουλ δηλώνει παρούσα στην επόμενη φάση!