X

Τέλος ο Μουρίνιο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η διοίκηση των “κόκκινων διαβόλων” ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Πορτογάλου τεχνικού. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι αντικαταστάτες.

Ant1news

Την απομάκρυνση του Πορτογάλου τεχνικού, Ζοζέ Μουρίνιο, ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Γιουνάιτεντ: «ο Μουρίνιο φεύγει από το σύλλογο, θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για το έργο του κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο μέλλον».

Η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1 από τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ ήταν το “κύκνειο άσμα” του Μουρίνιο στον πάγκο των “κόκκινων διαβόλων”.

Μετά το ματς, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε αφήσει αιχμές για την απόδοση ορισμένων ποδοσφαιριστών του, ενώ έβαλε “ταβάνι” στους στόχους της ομάδας του την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League.

 

Η φετινή πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πραγματικά απογοητευτική. Η συγκομιδή των 26 βαθμών στα πρώτα 17 παιχνίδια είναι η χειρότερη των “κόκκινων διαβόλων” στη μεγάλη κατηγορία, σε αυτό το σημείο, από την αγωνιστική περίοδο 1990-91.

«Ένας νέος προσωρινός προπονητής θα οριστεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ενώ ο σύλλογος διεξάγει διεξοδική διαδικασία πρόσληψης για έναν νέο μόνιμο προπονητή», ανέφερε ο αγγλικός σύλλογος.

Ο Μουρίνιο, ο οποίος έφτασε το πρωί στο Κάρινγκτον, πρόκειται να λάβει αποζημίωση ύψους 22,5 εκατομμυρίων λιρών από το σύλλογο, που συνεχίζει στους “16” του Champions League.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Μαουρίσιο Ποκετίνο είναι από τους πρώτους υποψήφιους για να τον αντικαταστήσουν, ενώ ο βοηθός του, Μάικλ Κάρικ, είναι υποψήφιος για προσωρινός αντικαταστάτης.