X

Κύπελλο Ελλάδας: άγγιξε το… “θαύμα” ο Ηρακλής

Νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά η ομάδα του Πετράκη κράτησε το σκορ της… πρόκρισης.

Ant1news

Σημεία ζωής έδειξε ο Ηρακλής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Μεταμορφωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του, ο «Γηραιός» όχι μόνο νίκησε, αλλά άγγιξε και το θαύμα της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου (2-0).

Με τον Τάσο Κατσαμπή υπηρεσιακό στον πάγκο (ενόψει της ανάληψης από τον Ρόκα), οι Θεσσαλονικείς έβγαλαν ψυχή στο Καυταντζόγλειο. Άνοιξαν το σκορ στο 58’ με ωραία ατομική ενέργεια και συρτό σουτ του Ρόβα και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 76’ με εκτέλεση φάουλ του Κλέιτον.

Παρά την υπέρβασή τους ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν κατάφερναν να ολοκληρώσουν τη μεγάλη ανατροπή. Πίεσαν, αλλά απέτυχαν να διασπάσουν για τρίτη φορά την άμυνα του ΠΑΣ και να “κλέψουν” την πρόκριση από τους Γιαννιώτες.  

Έτσι, η ομάδα του Πετράκη πέρασε στην επόμενη φάση, και άφησε τον Ηρακλή να περιμένει ένα άλλο θαύμα για να τους ακολουθήσει, και συγκεκριμένα να μη νικήσει αύριο ο Ατρόμητος τη Θύελλα Καμαρίου.

Οι συνθέσεις: 

ΗΡΑΚΛΗΣ (Τάσος Κατσαμπής): Γρηγοριάδης, Κουτρομάνος, Καζναφέρης, Κούσας, Γιαννίτσης, Καλτσάς, Κωστούλας (68΄ Κλέιτον), Παναγιωτούδης, Πασάς, Χασομέρης (73΄ Περόνε), Ρόβας (82΄ Πτηνόπουλος) 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Νέοφυτος, Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Κούζικ (83΄ Τζημόπουλος), Βιδάλ (λ.τρ. 45΄ Νάουμετς, Ευαγγέλου, Λουκίνας (83΄ Παμλίδης), Σκόνδρας, Σιόντης, Κάστρο, Αθανασιάδης.