X

Τζήλος: όταν σταθώ στα πόδια μου, θα μιλήσω για όλα

Αποφασισμένος εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Θεσσαλός προπονητής που δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι του.

Ant1news

Αποφασισμένος να επιστρέψει και μάλιστα πιο δυνατός, εμφανίστηκε ο Θανάσης Τζήλος, στέλνοντας μήνυμα ότι ούτε ο ίδιος ούτε η ελληνική Δικαιοσύνη τρομάζουν, από την επίθεση που δέχθηκε έξω από το σπίτι του.

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο άφησε να εννοηθεί ότι γνωρίζει πράγματα σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε έξω από το σπίτι του.

«Μόλις γίνω καλά, θα μιλήσω για όλους και για όλα», δήλωσε στο OPEN, για να συμπληρώσει ότι, «δεν θα ήθελε να περάσει προς τα έξω η εικόνα ενός στραπατσαρισμένου ανθρώπου, για να μην νομίζουν ότι κέρδισαν».

 Αν και υπέστη σοκ από την επίθεση που δέχθηκε, δεν φαίνεται ότι αυτή θα αποτελέσει αιτία για την απομάκρυνσή του από το χώρο της διαιτησίας, αφού όπως αποκάλυψε σε ανθρώπους του κύκλου του, στόχος του είναι η επιστροφή του στα αγωνιστικά τεστ που έχουν προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο.

Οι αστυνομικές έρευνες για την εύρεση των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη, με την Αστυνομία να θεωρεί ότι οι δράστες ήταν επαγγελματίες και τα χτυπήματά τους στοχευμένα. Τόσο από τις καταθέσεις όσο και από το υλικό των καμερών ασφαλείας, η ΕΛ.ΑΣ. έχει αρκετά στοιχεία στη διάθεσή της, κάτι που σημαίνει ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Τζήλου Αλέξη Κούγια η αστυνομία αναλύει όλα τα τελευταία χτυπήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προσπαθεί να δει αν συνδέονται μεταξύ τους. Υπήρχε η επίθεση στον Τσαχειλίδη, στον διαιτητή Ζωγράφο, στον δικηγόρο Λίβα και η Αστυνομία κοιτάζει κατά πόσο όλες αυτές οι υποθέσεις συνδέονται με την επίθεση στον Τζήλο.

Η Ένωση Ελλήνων Διαιτητών αποφάσισε την αναβολή της 15ης Αγωνιστικής ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίθεση στον Θανάση Τζήλο.