X

Αντι-Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ o Μπεργκ;

Σενάρια για "επιστράτευση" του Σουηδού στη θέση του Σέρβου που πήρε διήμερη άδεια από τον ΠΑΟΚ και πιέζει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

“Χρυσάφι” στα πόδια του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχουν στρώσει οι Άραβες! Η Αλ Ιτιχάντ προσφέρει συνολικά 25 εκ. ευρώ στον Σέρβο επιθετικό για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ η ομάδα από την Σαουδική Αραβία εμφανίζεται διατεθειμένη να καλύψει την ρήτρα των 10 εκ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του 28χρονου παίκτη με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πρίγιοβιτς πήρε διήμερα άδεια από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τους πιέζει προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του αλλά στον Δικέφαλο του Βορρά είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τα περιθώρια προκειμένου ο πρώτος σκόρερ της ομάδας να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι στην Τούμπα και να βοηθήσει στην μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

Σημείο – κλειδί στις διαπραγματεύσεις αποτελεί η ρήτρα του ποδοσφαιριστή και αν πληρωθεί άμεσα όλο το ποσό (10 εκ. ευρώ), τότε ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει τίποτα και ο Πρίγιοβιτς θα μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία, ενώ το πρώτο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο για να αντικαταστήσει τον Σέρβο φορ, είναι αυτό του Μάρκους Μπεργκ που αγωνίζεται στην Αλ Αϊν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.