X

Η Αλ Ιτιχάντ ανακοίνωσε τον Πρίγιοβιτς (εικόνες)

To ξεχωριστό "ευχαριστώ" απο τον ΠΑΟΚ στον Σέρβο. Το κόστος της ‘’χρυσής’’ μεταγραφής και οι επόμενες κινήσεις του "δικέαφαλου του Βορρά".

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Η Αλ Ιτιχάντ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ, με το συνολικό κόστος της μεταγραφής να φτάνει τα 35 εκ. ευρώ!

Η ομάδα από την Σαουδική Αραβία κατέβαλε την ρήτρα των 10 εκ. ευρώ στην ελληνική ομάδα για να σπάσει το συμβόλαιο της με τον παίκτη.

Ο 28χρονος Σέρβος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2023!

Οι συνολικές απολαβές του Πρίγιοβιτς ανέρχονται στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ έχασε τον πρώτο σκόρερ του και αναζητά ήδη τον διάδοχο του, με πρώτο φαβορί τον Σουηδό πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ.

 

 

To ξεχωριστό "ευχαριστώ" απο τον ΠΑΟΚ

Σε ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, αναφέρεται ότι "ο Σέρβος επιθετικός έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στη Θεσσαλονίκη, στα οποία μέτρησε 55 γκολ και οκτώ ασίστ σε 86 αγώνες, αποχωρεί από την ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας".

 

Με μια ξεχωριστή εικόνα, ο "δικέφαλος του Βορρά" αποχαιρετά τον Σέρβο άσο, αναφέροντας "τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Ωστόσο, ξεχωριστό ήταν και το "ευχαριστώ" του Πρίγιοβιτς, μέσω Instagram, τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στους φιλάθλους της ομάδας...