X

Έβρεξε… γκολ στο Περιστέρι

Ατρόμητος και Παναιτωλικός προσέφεραν ένα χορταστικό θέαμα σε όσους παρακολούθησαν το ματς.

Ant1news

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με... ανατροπές, Ατρόμητος και Παναιτωλικός σταμάτησαν στο 2-2 στη 16η αγωνιστική της Super League.

Μετά από ένα “ανούσιο” πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες σημείωσαν τέσσερα γκολ στην επανάληψη. Ο “χορός” των γκολ ξεκίνησε στο 50΄. Ο Μάντσον από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα και ο Ενσικουλού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 69' έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Ο Μαρινάκης τροφοδότησε τον Μανά και αυτός με πλασέ έκανε το 1-1.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Αργεντίνος, με “βολίδα” μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μέγερι κι έκανε το 2-1.

Αυτό το γκολ δεν πτόησε τον Ατρόμητο, που στο 83΄ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ και να ισορροπήσει εκ νέου το παιχνίδι. Ο Μούγιακιτς εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Κιβρακίδη σε πλασέ του Κουλούρη και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Η ομάδα του Κάναντι έχασε την ευκαιρία να περάσει προσωρινά στη 2η θέση, ενώ ο Παναιτωλικός συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία και παραμένει για τρίτο παιχνίδι αήττητος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Μέγερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας (80΄ Ούμπιντες), Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού (78΄ Μούγιακιτς), Κουλούρης, Μπρούνο (78΄ Κωστόπουλος).

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Άργκους (87΄ Αμαράλ), Μαλής, Τσοκάνης, Λουσέρο, Λιάβας, Μανά, Μάζουρεκ (84΄ Μιχάι), Γουίλιαν, Μοράρ.