X

Στάση… Λαμία για τον Παναθηναϊκό

Με σκυμμένο το κεφάλι έφυγαν και πάλι οι “πράσινοι” από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας…

Ant1news

"Κακός δαίμονας" του Παναθηναίκου η Λαμία...

Με ένα σουτ… φωτοβολίδα του Μπερτόλιο στο 52ο λεπτό, η ομάδα της Φθιώτιδας κέρδισε 1-0 τους "πράσινους", στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η Λαμία έδειξε σωστά «διαβασμένη» και έχοντας πιο πολλές ευκαιρίες κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, αφού ο Παναθηναϊκός  έδειξε τα γνωστά φετινά εκτός έδρας προβλήματα με τα μεγάλα «κενά» διαστήματα και τον Μακέντα να αποδεικνύεται… μοιραίος.

Πλέον, η ομάδα της Φθιώτιδας ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία, φτάνοντας τους 14 πόντους, όσους έχει και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αντιθέτως, οι "πράσινοι" έχασαν πολύτιμο έδαφος για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης, στην οποία παραμένουν έχοντας, όμως, για… συγκάτοικους τους Άρη και Ξάνθη.

Στα αξιοσημείωτα και η παράδοση που έχει "χτίσει" η Λαμία απέναντι στον αντίπαλό της, καθώς σε τέσσερα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μετρούν τρεις νίκες και μια ισοπαλία!

Οι συνθέσεις:

Λαμία : Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπλάζιτς (36’ Μπουλούλης), Μπερτόλιο (66’ Έπσταϊν), Καραμάνος, Τομας (81’ Καρυπίδης), Μπαράλες.

Παναθηναϊκός : Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Οικονόμου, Μπουζούκης, Δώνης (78’ Βέργος), Κάτσε, Χατζηγιοβάνης (73’ Καμπετσής), Μουνιέ (59’ Άλτμαν), Μακέντα.