X

Ο Μουρίνιο κρύφτηκε… σε καλάθι με άπλυτα ρούχα

Ποιος και γιατί “έστειλε” τον “Special One” στο καλάθι με τα άπλυτα...

Ant1news

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποτελεί μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα που είτε θα αγαπάς, είτε θα μισείς. Βέβαια, οποιαδήποτε γνώμη κι αν έχει κανείς γι’ αυτόν, ουδείς αμφισβητεί την ευρηματικότητά του. 

Αυτή επιστράτευσε και το 2005, όταν ως προπονητής της Τσέλσι είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές από την UEFA, κάτι που θα του στερούσε την παρουσία στους προημιτελικούς του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου. 

Ο Πορτογάλος αποκάλυψε, προ ημερών στο τηλεοπτικό δίκτυο beIN SPORTS, πως δεν… σεβάστηκε την απόφαση των ανθρώπων της Ένωσης Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών, αλλά τους εξαπάτησε... τεχνηέντως επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τον ήθελαν να έχει δώσει το «παρών»… κρυμμένος σε καλάθι με άπλυτα: 

«Πήγα στα αποδυτήρια την ημέρα. Ήμουν εκεί από το μεσημέρι, ενώ ο αγώνας άρχιζε το βράδυ. Ήθελα απλά να ήμουν εκεί όταν θα έμπαιναν στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές. Μπήκα εκεί και δεν με είδε κανείς. Το πρόβλημα ήταν αργότερα. Ο φροντιστής Στιούαρτ Μπάνιστερ με έβαλε μέσα σε ένα καλάθι με άπλυτα ρούχα. Ήταν ίσα - ίσα ανοιχτό, τόσο ώστε να μπορώ να αναπνεύσω. Όταν το έβγαλε έξω από τα αποδυτήρια, οι άνθρωποι της UEFA ήταν εκεί, παρόντες, ψάχνοντας απεγνωσμένα να με βρουν. Τότε ο Μπάνιστερ σκέπασε εντελώς το καλάθι με τα άπλυτα ρούχα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω καθόλου. Όταν το άνοιξε, ένιωθα ότι πεθαίνω. Δεν κάνω πλάκα. Ήμουν κλειστοφοβικός. Υπόσχομαι, είναι αληθινή αυτή η ιστορία», ήταν τα λόγια του “Special One”.