X

Με αμφισβητούμενο πέναλτι η Λαμία “λύγισε” τον Ατρόμητο

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φθάσουν στην ανατροπή.

Ant1news

Η Λαμία κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη, καθώς επικράτησε, στην έδρα της, του Ατρόμητου με 2-1, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 47ο λεπτό με το γκολ του Κουλούρη, ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα με τον Τομάς, για να πάρει τη νίκη στο 76΄ με αμφισβητούμενο πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Δημούτσος και εκτέλεσε ο Μπαράλες.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος είχε την υπεροχή, αλλά η Λαμία τις ευκαιρίες. Στο 18΄ χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Τότε ο Μπαράλες με φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα να περάσει ξυστά δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Μέγερι. Στο 31΄ νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία, όταν ο Πίτι έμεινε όρθιος έξω από την περιοχή παρά την πίεση, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

 

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ατρόμητο. Στο 47ο λεπτό ο Ουάρντα με εξαιρετική ασίστ, τροφοδότησε τον Κουλούρη, ο οποίος με προβολή άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου, δεν χάρηκαν για πολύ, καθώς δύο λεπτά αργότερα η Λαμία κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση. Τότε, εκτελέστηκε φάουλ, ο Μπαράλες, που πιθανά να ξεκίνησε από θέση οφσάιντ, πήρε την κεφαλιά με τον Μέγερι να μην μπορεί να μπλοκάρει και η μπάλα έφτασε στον Τομάς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 76' η Λαμία είχε δοκάρι με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπερτόλιο, και στο ίδιο λεπτό ο διαιτητής υπέδειξε λανθασμένα πέναλτι για τους γηπεδούχους. Τότε ο Δημούτσος έπεσε πάνω στον Χατζηισαΐα και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Μπαράλες να ευστοχεί και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία: Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Σκόνδρας, Πίτι (87΄ Μπουλούλης), Τομάς (69΄ Μπερτόλιο), Επστάιν (62΄ Καραμάνος), Μπαράλες.

Ατρόμητος: Μέγερι, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού (81΄ Κορτ), Μπρούνο (46΄ Μούγιακιτς, 56΄ Κωτσόπουλος), Ουάρντα, Κουλούρης.