X

Ο... “Γορίλας” πίσω από την επίθεση στον διαιτητή Τζήλο

Παλιός γνώριμος των αρχών ο ένας από τους δύο άνδρες που έχουν ταυτοποιηθεί για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή. Είχε συλληφθεί για δεκάδες ληστείες σε τράπεζες.

Ant1news

Του Μανώλη Ασαριώτη 

Παλιός γνώριμος των αρχών είναι ο ένας από τους δύο άνδρες, που έχουν ταυτοποιηθεί για τον ξυλοδαρμό του διεθνούς διαιτητή, Θανάση Τζήλου, στη Λάρισα.

Οι αστυνομικοί μόλις είδαν το ονοματεπώνυμο και τη φωτογραφία του στο Ληστειών της Ασφάλειας, αμέσως τον θυμήθηκαν. Μάλιστα, το προσωνύμιό του είναι «Γορίλας». 

Του είχαν περάσει χειροπέδες το 2005 για 47 ληστείες σε τράπεζες και μάλιστα χτυπούσε πάντοτε υποκαταστήματα της ίδιας τράπεζας. Τότε είχε συνεργό τον «Κύκλωπα». Αυτό ήταν το παρατσούκλι του. 

Τώρα κατηγορείται ο «γορίλας» ότι το πρωί της 19ης Δεκεμβρίου μαζί με τουλάχιστον άλλα δύο άτομα ξυλοκόπησαν τον Θανάση Τζήλο, μπροστά από το σπίτι του στη Λάρισα. 

Εν τω μεταξύ, αρνητικά απαντά επίσημα η Ελληνική Αστυνομία προς το παρόν, στις πληροφορίες για εμπλοκή και δύο εν ενεργεία αστυνομικών.  

Πάντως, αθλητική ιστοσελίδα αναφέρει πως εμπλέκονται στην υπόθεση ένας 49χρονος υπαστυνόμος Α' και ένας 36χρονος ανθυπαστυνόμος. 

Επίσημα εκτός από τον «Γορίλα» έχει ταυτοποιηθεί ακόμα ένας άνδρας και η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στον εισαγγελέα.