X

Με το “διπλό” έφυγε από τη Λάρισα ο Ατρόμητος

"Λυτρωτής" για τους Περιστεριώτες ο Μανούσος ένα λεπτό πριν από το τελευταίο σφύριγμα…

Ant1news

Με γκολ του Γιώργου Μανούσου στο 89ο λεπτό, ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 την ΑΕΛ και «δραπέτευσε» με το «διπλό» και το... τρίποντο από το “χωράφι” του AEL FC Arena. Έτσι η ομάδα του Κάναντι, χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, έφτασε τους 33 βαθμούς ενώ η ΑΕΛ έμεινε στους 20 βαθμούς σε 19 αγώνες και χαμηλά στη βαθμολογία.

Οι παίκτες των δύο ομάδων επιδόθηκαν σε γρήγορο ρυθμό, ο οποίος ευνοούσε την ΑΕΛ, που έγινε απειλητική με σουτ από Ντέλετιτς και Μπαργκάν. Εν συνεχεία, ο Ατρόμητος ισορρόπησε άσκησε  πίεση στην ΑΕΛ, η οποία «χτυπούσε» στην κόντρα επίθεση. Γκολ όμως δεν μπήκε στο πρώτο 45λεπτο

Μοιρασμένο και χωρίς φάσεις κυλούσε το δεύτερο ημίχρονο έως το 89ο λεπτό οπότε, ο Γιώργος Μανούσος, ο οποίος 5 λεπτα νωρίτερα είχε περάσει στη θέση του Ουάρντα,  δέχτηκε πάσα από τον Μπρούνο και με σουτ με το αριστερό, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας τους 3 βαθμούς στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπαργκάν (85΄ Λεοζίνιο), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόβσκι, Γκόλιας, Ζίζιτς, Καρανίκας, Νούνιτς (77΄ Σικάβκα), Γκοΐκοβιτς, Φατιόν (58΄ Σεσέροβιτς)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Ούμπιδες, Χατζηισαΐας, Μάντσον (82΄ Νάτσος), Κατράνης, Κουλούρης, Ενσικουλού (66΄ Μπρούνο), Καρασαλίδης, Ουάρντα (84΄ Μανούσος)