X

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Μανόλο Χιμένεθ

Ο Ισπανός προπονητής αναλαμβάνει για τρίτη φορά την τεχνική ηγεσία της “Ένωσης”. «Θα φέρει την ελπίδα στον κόσμο», τόνισε ο Σιμόες.

Ant1news

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο Μανόλο Χιμένεθ, προκειμένου να αναλάβει τα “ηνία” της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός προπονητής αφίχθη στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” λίγο πριν από τις 22:00 και βγήκε από την Πύλη 3, καθώς είχε πάρει έγκριση να φύγει απευθείας από την πίστα για να αποφύγει την ταλαιπωρία.

Ο Χιμένεθ οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2018 και στη συνέχεια αποχώρησε για τη Λας Πάλμας, από την οποία απολύθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ακολούθως μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για να υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους και την Τετάρτη θα συναντήσει παλιούς και νέους στα Σπάτα, στην απογευματινή (17:00) προπόνηση.

 

Σιμόες: ο Χιμένεθ θα φέρει την ελπίδα στον κόσμο

Η επιστροφή του Χιμένεθ, για τρίτη φορά στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, συνέπεσε με την ανανέωση της συνεργασίας του Αντρέ Σιμόες με την “Ένωση”. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε για τον Χιμένεθ και χαρακτήρισε πολύ σημαντική την επιστροφή του «...γιατί θα φέρει την ελπίδα στον κόσμο».

Παράλληλα, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Μαρίνο Ουζουνίδη: «Έχω να πω τα καλύτερα. Βοήθησε την ομάδα να μπει στο Champions League. Τον εκτιμώ πάρα πολύ γιατί πολλές φορές είχαμε επαφή και μου έδινε έξτρα κίνητρο για να είμαι εκεί».