X

Copa del Rey: Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ

Το πρώτο clasico του κυπέλλου έφερε απόλυτη ισορροπία και πλέον οι δύο ομάδες είναι υποχρεωμένες να τα δώσουν όλα στη ρεβάνς.

Ant1news

Ραντεβού σε τρεις εβδομάδες (27/02) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» έδωσαν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρώτος ημιτελικός του Copa del Rey στο «Καμπ Νόου» δεν ανέδειξε νικητή, με το τελικό 1-1 να δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην «Βασίλισσα» της Ευρώπης.

Το πρώτο clasico του κυπέλλου, μετά τον τελικό του 2014 (τότε είχαν επικρατήσει οι Μαδριλένοι με 2-1) έφερε απόλυτη ισορροπία και πλέον οι δύο ομάδες είναι υποχρεωμένες να τα δώσουν όλα στη ρεβάνς που θα γίνει στο «σπίτι» των «μερένγκες».

Η ομάδα του Σολάρι στάθηκε περίφημα στο γήπεδο, προηγήθηκε πολύ γρήγορα (στο 6΄ με τον Βάθκεκ), έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να «κλειδώσει» την πρόκριση από το πρώτο ματς, ωστόσο, και με το 1-1 που απέσπασε έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένη.

Η απουσία του Λιονέλ Μέσι από το αρχικό σχήμα επηρρέασε την «Μπαρτσα» που δεν βρήκε διαδρόμους για να απειλήσει. Είχε δοκάρι πριν το γκολ της ισοφάρισης του Μάλκοκ (57΄) με τον Ράκιτιτς, αλλά σε γενικές γραμμές δεν απέδωσε το ποδόσφαιρο που μπορεί. Η είσοδος του Αργεντινού στο 67΄ δεν άλλαξε πολλά, καθώς ήταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό του και δεν φάνηκε ιδιαίτερα.