X

Ποινή στον Μάνταλο για την χειρονομία στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Ποια τιμωρία επιβλήθηκε στον Αρχηγό της Ένωσης, για τους πανηγυρισμούς του στο ματς του ΟΑΚΑ.

Ant1news

Χωρίς τον αρχηγό της Πέτρο Μάνταλο θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον αποψινό, εκτός έδρας, αγώνα με τον Ατρόμητο, για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου.

Ο 28χρονος διεθνής άσος, τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής, για την χειρονομία του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μετά την τιμωρία του, αποκλείστηκε από την αποστολή, η οποία πλέον περιλαμβάνει 19 παίκτες.

Αυτό που μένει να διαπιστωθεί ειναι εάν μετά από τη νέα απώλεια στη μεσαία γραμμή της Ένωσης, θα επιστρατευτεί εσπευσμένα ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος προέρχεται από αγωνιστική απραξία 2,5 μηνών.

Για το ίδιο παιχνίδι, στην Ένωση επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 26.500 ευρώ για υβριστικά συνθήματα και την εν γένει συμπεριφορά των φιλάθλων της.

Στον γυμναστή του ΠΑΟΚ Γιώργο Τσονάκα επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια για ένα μήνα, λόγω της συμπεριφοράς του στο ντέρμπι «Δικεφάλων». Με ισόποσο πρόστιμο τιμωρήθηκε ως συνυπεύθυνη και η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης.

Μοίρασε πρόστιμα ο αθλητικός δικαστής

Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε επίσης πρόστιμο 5.000 ευρώ στον Άρη (για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα) και 6.000 ευρώ στον ΟΦΗ (για το παιχνίδι με την Ξάνθη), καθώς και 13.000 ευρώ στον Παναιτωλικό, για το ματς της 15ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Για τον ίδιο αγώνα είχαν κληθεί σε απολογία και οι «πράσινοι», όμως η υπόθεση αναβλήθηκε.