X

“Τιτανομαχία” ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στην Τούμπα με φόντο τον τίτλο

Τα τελευταία νέα των δύο ομάδων πριν από το μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής.

Ant1news

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα απόψε στην Τούμπα, όπου ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην 18αδα τους Ίνγκασον – Ολιβέιρα, οι οποίοι θα πάρουν μια πρώτη... γεύση από ελληνικό ντέρμπι, ενώ αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο ανέτοιμος Κάνιας, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Εκτός δράσης παραμένουν οι Τόσκα, Μίσιτς, Ενρίκε, Καρέλης, Μαλεζάς και Γλύκος.

Η προπόνηση του Σαββάτου ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του ντέρμπι και στην εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται από τον Λουτσέσκου.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Ολιβέιρα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

 

Χωρίς τον τραυματία Ομάρ Ελαμπντελαουί, αλλά με τον νεοαποκτηθέντα, Αβραάμ Παπαδόπουλο, ταξίδεψε η αποστολή του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, ολοκλήρωσε την προετοιμασία των “ερυθρολεύκων” και ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελούν οι: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο και Χασάν.