X

Η “μητέρα των μαχών” για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ξεπεράσουν το σοκ της επώδυνης ήττας από τον ΠΑΟΚ και να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στους Ουκρανούς.

Ant1news

Μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση θα βρεθεί απόψε ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζοντας την Ντιναμό Κιέβου, στο «Γ.Καραϊσκάκης», για την φάση των «32» του Europa league.

Με νωπές ακόμα τις μνήμες από την επώδυνη ήττα στην «Τούμπα» που τους έθεσε ουσιαστικά εκτός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος, οι Πειραιώτες καλούνται να αντιδράσουν και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Ουκρανούς και μάλιστα 3 μέρες πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ για την Super League.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μάρτινς, προσανατολίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να κάνει 4 αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που κατέβασε στην «Τούμπα».

Την ερυθρόλευκη εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Τοροσίδη, Σισέ, Βούκοβιτς και Τσιμίκα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκιγέρμε με τον Καμαρά, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Ποντένσε και ο Ζιλ Ντίας. Ρόλο επιτελικού χαφ θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Χασάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Μεριά, Κούτρης, Μιράντα, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Ανδρούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Μασούρας και Γκερέρο. Εκτός είναι οι Ελαμπντελαουί, Αβραάμ και Σολδάνο.

Οι Ουκρανοί θα ξεκινήσουν με τους Μπόικο, Κετζιόρα, Κάνταρ, Μπούρντα, Μικολένκο, Σίντορτσουκ, Τσε Τσε, Σαπαρένκο, Τσιγκάνκοφ, Βέρμπιτς και Σολ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Κρεγκ Πόουσον από την Αγγλία. Βοηθοί του οι επίσης Άγγλοι Λι Μπετς και Ίαν Χούσιν, ενώ επιπρόσθετοι οι Πολ Τίρνεϊ και Τζόναθαν Μος. Τέταρτος ο Έντουαρντ Σμαρτ.