X

Θα ανοίξει το σκορ στο ντέρμπι του Κυπέλλου Αγγλίας ο Ιγκουαϊν;

To Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για το ντέρμπι Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και πλήθος ειδικών στοιχημάτων.

Ant1news

Το ντέρμπι Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει στη φάση των «16» του κυπέλλου Αγγλίας. Η Τσέλσι, μετά τη συντριβή της με 6-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες για να προχωρήσει στο κύπελλο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ γνώρισε την πρώτη ήττα με τον Σόλσκιερ στον πάγκο της, με 0-2 από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League. Στον αγώνα πρωταθλήματος η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν ισόπαλες με 2-2.

Η προσφορά του Pamestoixima.gr με ιδιαίτερη ανταγωνιστική απόδοση, στο ντέρμπι Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22:00) στο Stamford Bridge, είναι για το πρώτο γκολ από τον Γκονσάλο Ιγκουαϊν. Το νέο απόκτημα της Τσέλσι έχει πετύχει 2 γκολ στην Premier League στον αγώνα με τη Χάντερσφιλντ, όπου άνοιξε το σκορ. Θα καταφέρει να σημειώσει το πρώτο γκολ και στο ντέρμπι του κυπέλλου;

 

Ο Ρονάλντο έχει πετύχει το πρώτο γκολ σε 7 αγώνες της Serie A

Στη Serie A η Γιουβέντους κάνει … περίπατο. Είναι αήττητη με 20 νίκες και 3 ισοπαλίες κι έχει πάρει διαφορά 11 βαθμών από τη δεύτερη Νάπολι. Απόψε, στις 21:30, υποδέχεται τη Φροζινόνε, με στόχο μία ακόμα νίκη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Προηγείται στον πίνακα των σκόρερ με 18 γκολ. Έχει βρει δίχτυα σε 14 παιχνίδια και σε 7 ματς πέτυχε το πρώτο γκολ.

Το  Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, στο σημερινό αγώνα Γιουβέντους-Φροζινόνε, για το πρώτο γκολ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Και στο ματς του πρώτου γύρου, όπου η Γιουβέντους κέρδισε με 2-0, ο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ. 

 

Ο Χατζηγιοβάνης έχει σημειώσει 3 γκολ στη Super League

Στη Super League ο Παναθηναϊκός θέλει να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας για να εκτίσει την ποινή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού. Έχασε έδαφος μετά την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θέλει πάση θυσία τη νίκη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο (19:00) στο ΟΑΚΑ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, στον αγώνα Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης, στο ειδικό στοίχημα για να σκοράρει ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Έχει πετύχει 3 γκολ στο πρωτάθλημα, τα 2 με πέναλτι στα εκτός έδρας ματς με τη Λάρισα και τον Άρη και το τρίτο στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ.