X

“Μάχη” για την πρόκριση στο Κίεβο ο Ολυμπιακός

Με ανεβασμένη ψυχολογία οι παίκτες του Μαρτίνς κόντρα στην Ντιναμό, μετά την νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. “Υψηλού κινδύνου” το παιχνίδι. Σε συναγερμό η αστυνομία.

Ant1news

Το όνειρο του Europa League δεν θέλουν να έχει τελευταία στάση στο Κίεβο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, γι΄ αυτό απόψε (22:00), άπαντες δηλώνουν έτοιμοι να πάρουν την πρόκριση απέναντι στη Ντιναμό.

Το 2-2 της προηγούμενης Πέμπτης σίγουρα βάζει σε θέση οδηγού τους Ουκρανούς, αλλά οι παίκτες του Μαρτίνς απέδειξαν απέναντι στην ΑΕΚ (σ.σ. στο δεύτερο ημίχρονο) και γενικότερα με την πορεία τους στη διοργάνωση, ότι μπορούν να τα καταφέρουν. 

Η ψυχολογία στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ ανεβασμένη μετά την ευρεία νίκη επί της Ένωσης και προσμένουν σε μία ανάλογη εμφάνιση. Σίγουρα ο τραυματισμός του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών, επισκίασε τη χαρά από το ντέρμπι, αλλά το παιχνίδι με την Ντιναμό δίνει επιπρόσθετα κίνητρα σε όλους τους παίκτες. 

Ο Μαρτίνς, ο οποίος δεν έχει στην διάθεσή του και τον Ελαμπντελαουί, αναμένεται να ξεκινήσει τον Μπουχαλάκη στην αρχική ενδεκάδα, ο οποίος θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Καμαρά. Από εκεί και πέρα θεωρείται δεδομένο ότι θα ξεκινήσει ο Τοροσίδης στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν εξαιρετικός. 

Οι «εκλεκτοί» του Πορτογάλου τεχνικού είναι οι: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο και Χασάν.

Παιχνίδι “υψηλού κινδύνου” – Σε συναγερμό η αστυνομία

Εν τω μεταξύ, το σημερινό παιχνίδι στο Κίεβο έχει χαρακτηριστεί υψηλού κινδύνου από την UEFA. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της δίνει λεπτομερείς οδηγίες για όλα όσα θα πρέπει να αποφύγουν οι φίλοι της ομάδας στο Κίεβο.

Κατόπιν συνεννόησης με τις αστυνομικές αρχές της Ουκρανίας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους οπαδούς της για το σημείο συνάντησης, συνιστά την αποφυγή χρήσης μέσων μαζικής μεταφοράς, τις πολιτικές συζητήσεις, τη χρήση στοιχείων ένδυσης της ομάδας, κομμουνιστικών συμβόλων ή σημαίας της Ρωσίας!

Περίπου 450 φίλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση στο Κίεβο και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθ' όλη την διάρκεια της παρουσίας τους στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας.