X

“Κυνηγάει” την 5η θέση ο Παναιτωλικός

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, που δίνει “μάχη” παραμονής.

Ant1news

Επέστρεψε στις νίκες ο Παναιτωλικός, μετά την ήττα στη Λιβαδειά και με το γκολ του Άργκους στο 79΄ επιβλήθηκε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, στο ματς με το οποίο έπεσε η “αυλαία” της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Οι δύο ομάδες είχαν το “πάνω χέρι” από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο, οι φιλοξενούμενοι απέτυχαν να προηγηθούν, χάνοντας σωρεία κλασικών ευκαιριών, ενώ στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και να πάρουν ένα σημαντικό “τρίποντο”, που τους επιτρέπει να διατηρήσουν την επαφή με την 5η θέση.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 79ο λεπτό ο Άργκους, με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μάρκος Πάουλο, αξιοποιώντας την υπεροχή των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως μετά το 55΄.

Για τον ΠΑΣ ήταν η δεύτερη σερί ήττα (προηγήθηκε το 0-2 από τον Ατρόμητο στους “Ζωσιμάδες”) και η “μάχη” για την αποφυγή του υποβιβασμού συνεχίζεται για το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Μιχάϊ, Άργκους, Μανά (59΄ Γκούγκα), Μάζουρεκ, Αμαράλ, Ντίας, Μοράρ (78΄ Μπαϊροβιτς), Λουσέρο (71΄ Μάρκος Πάουλο), Τσιγγάρας, Μπαρμπόσα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Ν. Μιχαήλ, Νικολιάς, Α. Μιχαήλ (84΄ Ξύδας), Κάργας, Βιντάλ (76΄ Πάσντελιτς), Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Σκόνδρας, Κάστρο, Μπατίστ (77΄ Νάουμετς), Μάνος.