X

Το επικό τρολάρισμα της Μπαρτσελόνα στον Μόντριτς για τη φανέλα του Μέσι!

Πριν ακόμα «χωνέψουν» την τριάρα με την οποία τους «φιλοδώρησε» η Μπαρτσελόνα, στη Μαδρίτη έχουν να αντιμετωπίσουν και το τρολάρισμα των Καταλανών.

Ant1news

Ασταμάτητη ήταν η Μπαρτσελόνα στον επαναληπτικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ισπανίας, καθιστώντας τους φίλους του ποδοσφαίρου μάρτυρες μιας και όχι τόσο συνηθισμένης συντριβής.

Στον αντίποδα, αυτό που δεν προκάλεσε καμία έκπληξη ήταν η εκπληκτική εμφάνιση του ηγέτη των «μπλαουγκράνα», Λίονελ Μέσι, κάτι που έζησε… από πρώτο χέρι ο «Μαδριλένος» Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης μέσος στην προσπάθειά του να σταματήσει τον «Λίο» επιστράτευσε τα χέρια του αρπάζοντας τον από τη φανέλα.

H συγκεκριμένη στιγμή απαθανατίστηκε από την κάμερα και έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην «πέσει» στα χέρια των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να πικάρουν με έναν ευφάνταστο τρόπο την «αιώνια» αντίπαλό τους.

Ειδικότερα, με ανάρτησή της στα social media, αναπαρήγαγαν την έσχατη προσπάθεια του Λούκα Μόντριτς να κόψει τον Μέσι, «επιβραβεύοντας» τον για τον άμεσο τρόπο που σκέφτηκε προκειμένου να… αποσπάσει τη φανέλα του Αργεντινού.

 «Είναι πολύ πιο εύκολο να πάρεις (σ.σ. με αυτό τον τρόπο) τη φανέλα του Μέσι, απ’ ό,τι μέσω του διαδικτυακού καταστήματος», ήταν η περιπαιχτική περιγραφή που συνόδευε τη φωτογραφία.