X

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Όλα έτοιμα για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Στραμμένα στο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ είναι τα βλέμματα όλων. Ποιοι παίκτες επανήλθαν και ποιοι έμειναν εκτός. Αναλυτικά οι αποστολές των ομάδων.

Ant1news

Ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι το τελευταίο «υψηλό εμπόδιο» που καλείται να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ, στην πορεία του προς την κατάκτηση του τίτλου στην Super League. Για την 23η αγωνιστική της διοργάνωσης, ο αήττητος και πρωτοπόρος, φιλοξενείται σήμερα (17.00) στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό.

Προερχόμενοι από την εντός έδρας «γκέλα» στο ντέρμπι με τον Αρη (1-1), οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, θα επιχειρήσουν να φύγουν από την Αθήνα με το «διπλό», έτσι ώστε να κάνουν ακόμη ένα βήμα για τον τίτλο. Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» που διάγουν αγωνιστική ...κοιλιά, θέλουν το καλύτερο δυνατό, προκειμένου να παραμείνουν στην διεκδίκηση της πέμπτης θέσης και να «σβήσουν» τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Σε αγωνιστικό επίπεδο στην αποστολή του Παναθηναϊκού, επιστρέφουν οι Ινσούα και Γιόχανσον με τον πρώτο να είναι έτοιμος να αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα και τον δεύτερο να έχει εκτίσει την ποινή του.

Επίσης, επιστρέφει και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης μετά την τιμωρία που του είχε επιβληθεί για πειθαρχικό παράπτωμα αλλά και ο Κότσαρης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο ματς του Κυπέλλου με την Ιεράπετρα.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Άλτμαν, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Καμπέτσης.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, οι Μίσιτς και Ζαμπά που είχαν μικροπροβλήματα τις προηγούμενες ημέρες, συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή του «Δικεφάλου», από την οποία απουσιάζουν τα ονόματα των τραυματιών Πέλκα, Ελ Καντουρί, αλλά και του Χοσέ Κάνιας.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μαουρίσιο, Ολιβέιρα, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Μίσιτς, Ζαμπά, Ενρίκε, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι.