X

Αποθέωση για Ρονάλντο και “Μεγάλη Κυρία”

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης υποκλίνεται από το βράδυ της Τρίτης στον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Γιουβέντους.

Ant1news

Η Γιουβέντους δαπάνησε ένα τεράστιο ποσό για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά μόνο στη χθεσινή βραδιά ο Πορτογάλος απόσβεσε ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που ξόδεψε η «Μεγάλη Κυρία» γι’ αυτόν.

Ο Πορτογάλος ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη (3-0)-πρόκριση της Γιουβέντους στα προημιτελικά του Champions League, κάνοντας την ανατροπή (ήττα 2-0 στη Μαδρίτη) απέναντι στην Ατλέτικο, με δυο «φαρμακερές» κεφαλιές και μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

«Έπρεπε να είναι μία ιδιαίτερη νύχτα και ήταν», είπε μετά το παιχνίδι. «Όχι μόνο για τα γκολ αλλά για τη στάση πρωταθλητών που είχαμε. Αλλά δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Αισθάνομαι υπερήφανος, όμως, η Γιουβέντους με πήρε γι’ αυτό, να την βοηθήσω να κάνει πράγματα που δεν είχαν γίνει ποτέ.

Αυτό το αποτέλεσμα είναι μια μεγάλη ώθηση για το μέλλον. Είμαστε ισχυροί και το έχουμε δείξει. Είναι νωρίς να σκεφτόμαστε τον τελικό, σκεφτόμαστε βήμα προς βήμα, αλλά εν τω μεταξύ είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό που κάναμε σήμερα», ολοκλήρωσε ο Πορτογάλος σταρ.

Μετά το τριπλό σφύριγμα, με ίδια χειρονομία όπως αυτή του Σιμεόνε στη Μαδρίτη, ο Ρονάλντο φάνηκε να λέει: «Έχουμε τα... ακόμη και σας το δείξαμε».