X

Οι επιλογές του Άγγελου Αναστασιάδη για την Eθνική

Η εθνική μας ομάδα μετράει αντίστροφα για την έναρξη των υποχρεώσεων της στα προκριματικά του Euro του 2020. Ποιοι είναι οι 23 παίκτες των δύο πρώτων παιχνίδιών.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Νέο ξεκίνημα για την εθνική μας ομάδα με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ριχτεί στις 23 Μαρτίου στην μάχη της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020, με στόχο να επιστρέψει μετά από 6 χρόνια και το Μουντιάλ της Βραζιλίας (2014), στην τελική φάση μίας μεγάλης διοργάνωσης.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε 23 παίκτες για τα δύο πρώτα παιχνίδια με το Λιχτενστάιν στο Βαντούζ στις 23 Μαρτίου και με την Βοσνία στη Ζένιτσα στις 26 του ίδιου μήνα. Νέο πρόσωπο είναι ο αμυντικός του Άρη, Γιώργος Βαλεριάνος, ενώ στην εθνική επιστρέφουν οι Μαυρίας και Κολοβός. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Τοροσίδης και Μανωλάς.

Η 23αδα αποτελείται από τους: Μπάρκα, Πασχαλάκη, Βλαχοδήμο, Παπασταθόπουλο, Σιόβα, Ρισβάνη, Μπακάκη, Κούτρη, Βαλεριάνο, Μαυρία, Κολοβό, Σάμαρη, Μάνταλο, Μπακασέτα, Μασούρα, Μπουχαλάκη, Ζέκα, Κουρμπέλη, Σιώπη, Φορτούνη, Μήτρογλου, Κουλούρη και Δώνη.

Η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Μαρτίου με την πρώτη προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά να είναι ανοιχτή για τον κόσμο.