X

Κρίσιμη “μάχη” για την πρόκριση στη Ζένιτσα

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στα ειδικά στοιχήματα για να σκοράρουν ο Τζέκο και ο Φορτούνης στον αγώνα Βοσνία Ερζεγοβίνη-Ελλάδα

Ant1news

Η Εθνική Ομάδα δίνει απόψε (21:45) στη Ζένιτσα ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κόντρα στη Βοσνία Ερζεγοβίνη. Μπορεί να βρίσκεται στο ξεκίνημα ακόμα ο όμιλος, όμως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και η Βοσνία Ερζεγοβίνη είναι δύο από τις ομάδες που λογικά θα παλέψουν για την πρόκριση

Φαβορί στο δέκατο όμιλο είναι η Ιταλία, ενώ συμμετέχουν ακόμα η Φινλανδία, η Αρμενία και το Λιχτενστάιν. Στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα προκριθούν οι 2 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.

Η Βοσνία Ερζεγοβίνη ποντάρει στην έδρα της για να πάρει τη νίκη. Η Εθνική Ομάδα θέλει επίσης τη νίκη και θα προσπαθήσει να φύγει αήττητη από μία δύσκολη έδρα. Στην  τελευταία επίσκεψή της σε αυτό το γήπεδο, πριν από δύο χρόνια, πήρε ισοπαλία με 0-0 από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη και προκρίθηκε στους αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου έχασε το εισιτήριο από την Κροατία.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις, στο σημερινό παιχνίδι Βοσνία Ερζεγοβίνη-Ελλάδα, στα ειδικά στοιχήματα για να σκοράρουν ο Έντιν Τζέκο και ο Κώστας Φορτούνης.

Ο Τζέκο ήταν ο σκόρερ και των 3 τερμάτων της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στους 2 νικηφόρους εντός έδρας αγώνες της στο Nations League, κατά της Αυστρίας με 1-0 και της Βόρειας Ιρλανδίας με 2-0. Ο Φορτούνης πέτυχε 1 γκολ στο Nations League, στην εκτός έδρας νίκη της Εθνικής Ομάδας με 1-0 κατά της Εσθονίας.