X

Μία διαφορετική διανομή στο Χαμόγελο του Παιδιού

Το δρομολόγιο που έκαναν την Παρασκευή ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (Ο.Κ.Α.Α.) και ο Σύνδεσμος Λαχαναγοράς Αθηνών (Σ.Ε.Κ.Λ.Α.), ήταν διαφορετικό από τα συνηθισμένα, αφού είχε «χρώμα Χριστουγέννων».

Ant1news


Το φορτηγό που γύρισε τα πέντε σπίτια του Χαμόγελου του Παιδιού, περιείχε και πρόσφερε στα προστατευόμενα παιδιά δύο τόνους τροφίμων, για να εισπράξει χαμόγελα και ευχαριστώ, από μέρους τους.

 Στα πλαίσια αυτής της ενέργειας συναντήθηκε ο κ. Γιαννόπουλος, από το Χαμόγελο του Παιδιού, με τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Αθανάσιο Σκορδά, με τον πρόεδρο του Ο.Κ.Α.Α.  Παναγιώτη Σταμπουλίδη καθώς και με τον Στέφανο Κυρλή, πρόεδρο του Σ.Ε.Κ.Λ.Α. Στη συνάντηση εκφράστηκε η πρόθεση από πλευράς Ο.Κ.Α.Α. για μόνιμη στήριξη, σε συνεργασία και με άλλους φορείς, ενώ έχει ήδη προγραμματιστεί η μεταφορά τροφίμων και στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου στην Κόρινθο.

 Για την πρωτοβουλία αυτή, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι αυτονόητη υποχρέωσή μας, ιδιαίτερα σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία για όλους μας, να στηρίξουμε με κάθε δυνατό και πρόσφορο τρόπο, προσπάθειες όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, με πολυετή και αναντικατάστατη προσφορά στην παιδική ηλικία και πιο συγκεκριμένα στο πιο ευαίσθητο και αδύναμο κομμάτι της. Με αφορμή αυτό το ελάχιστο που κάνουμε σήμερα, στέλνουμε το μήνυμα ότι τέτοιες προσπάθειες αξίζουν την ολόπλευρη συμπαράσταση όλων μας, κι αυτό αποδεικνύεται στην πράξη»

Με αφορμή την επίσκεψη στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ο κ. Σταμπουλίδης δήλωσε σχετικά: «Γνωρίζοντας τη σημαντική προσφορά του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην ελληνική κοινωνία, είμαστε κάτι παραπάνω από περήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε σε ένα τόσο σημαντικό σκοπό. Ο στόχος μας είναι μακροπρόθεσμος και σε συνεργασία με όλους τους συλλόγους εμπόρων που υπάγονται στον ΟΚΑΑ, θέλουμε να παρέχουμε συχνότερα τη βοήθεια μας,  με την προμήθεια τροφίμων στα σπίτια του Οργανισμού»