X

Επίθεση του Ρουβίκωνα στον ΔΕΔΔΗΕ

Στα κεντρικά γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ επιτέθηκαν μέλη της αναρχικής συλλογικότητας. Δείτε το βίντεο που έδωσαν στην δημοσιότητα.

Ant1news

Επίθεση στα κεντρικά γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ  πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής μέλη της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας.

Ομάδας περίπου 15 ατόμων πέταξαν μπογιές και πέτρες στο κτήριο του ΔΕΔΔΗΕ στην Γ Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, ενώ έσπασαν και τζάμια στην είσοδο με σφυριά και βαριοπούλες.

Μετά από λίγο τα μέλη του Ρουβίκωνα αποχώρησαν από το σημείο, ενώ η Αστυνομία προχώρησε σε εννέα προσαγωγές. Από αυτούς οι τρεις κρατήθηκαν, για άλλα αδικήματα και όχι για την επίθεση στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ.

Μεταξύ άλλων, σε κείμενο τους που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, τα μέλη του Ρουβίκωνα αναφέρουν ότι «τους τελευταίους μήνες η ΔΕΗ έχει επιδοθεί σε ένα όργιο διακοπών ρεύματος αφήνονταςεκατοντάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα κάθε βδομάδα» και υπογραμμίζουν «επιλέξαμε σήμερα να έρθουμε εδώ με σκοπό να θέσουμε τη διοίκηση της ΔΕΗ προ των ευθυνώντης και να δηλώσουμε σε όλους τους τόνους ότι για εμάς η διακοπή ρεύματος σε σπίτια φτωχών είναι έγκλημα».