X

Κάηκε ζωντανός στο σπίτι του (εικόνες)

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας στο σπίτι του, στην Κομοτηνή, τα ξημερώματα, όταν το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ant1news

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Λαβυρίνθου, στην Κομοτηνή και από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η Πυροσβεστική, που έσπευσε στο σημείο.

Ο δρόμος είναι στενός, ωστόσο και η επιχείρηση κατάσβεσης ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη και το σημείο δεν μπορούσε να προσεγγίσει ασθενοφόρο.

Τελικά, δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα κατέσβησαν τη φωτιά και εντόπισαν μέσα στην οικία έναν απανθρακωμένο άνδρα και έναν ακόμα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

 Σύμφωνα με πληροφορίες γειτόνων, ο νεκρός είναι ένας 38χρονος και ο τραυματίας ο αδελφός του. Οι δύο άνδρες ήταν χωρίς ρεύμα και πιθανολογείται ότι η φωτιά ξέσπασε από αναμμένο κερί. Τα αδέλφια ζούσαν μόνα τους, καθώς έχουν χάσει τους γονείς τους.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Νεκρός εντοπίστηκε ο Α.Γ. 38 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, επί της οδού Λαβυρίνθου, στην Κομοτηνή, του νομού Ροδόπης. Στο συμβάν, για το οποίο η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 00:43 σήμερα, επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στη μονοκατοικία.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

Φωτογραφίες, βίντεο: xronos.gr, paratiritis-news.gr