X

Κατσώτης στον ΑΝΤ1 για τα επεισόδια πριν το συνέδριο της ΓΣΕΕ: μου απαγόρευσαν να μπω στο ξενοδοχείο (βίντεο)

Σκληροί χαρακτηρισμοί για τον ΓΓ της ΓΣΕΕ από τον βουλευτή του ΚΚΕ. Σε ποιους και γιατί στέλνει εξώδικο το ΠΑΜΕ.

Ant1news

Ευθείες κατηγορίες προς το ΠΑΜΕ εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΚΚΕ και εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ στο συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Ρόδο, Χρήστος Κατσώτης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο ίδιος, «μπράβοι μου απαγόρευσαν να μπω στο ξενοδοχείο».

«Πήγαμε το βράδυ στο ξενοδοχείο οι αντιπρόσωποι και μας απαγόρευσαν να μπούμε», σημείωσε ο ίδιος.

Μάλιστα όπως είπε, το ΠΑΜΕ θα αποστείλει «εξώδικο με ονοματεπώνυμα», για τα όσα έγιναν χθες, αφού όπως λέει σκοπός της ΓΣΕΕ ήταν ο αποκλεισμός των υπαλλήλων από το συνέδριο που ήθελαν να κάνουν μόνο οι εργοδότες.

Κληθείς να σχολιάσει τον τραυματισμό του ΓΓ της ΓΣΕΕ και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, τον αποκάλεσε «θεατρίνο» και κατήγγειλε πως τα μέλη της ΓΣΕΕ είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ο κ.Κουτσιούκης «έπεσε κάτω και έκανε ότι τον έδειραν».

ΚΚΕ: συνδικαλιστική μαφία της ΝΔ στο εργατικό κίνημα

 

Τα στελέχη της ΝΔ στη ΓΣΕΕ με χυδαία επίθεση στο ΚΚΕ και προσωπικά στο Γενικό Γραμματέα του προσπαθούν να καλύψουν αυτό που ξέρουν όλοι οι εργαζόμενοι, ότι αποτελούν και αυτά τη συνδικαλιστική μαφία στο εργατικό κίνημα.

Αντικομμουνισμός, εργοδοτικός συνδικαλισμός και τσάκισμα του εργατικού κινήματος γιατί αυτό απαιτεί το κεφάλαιο, είναι η “υπεύθυνη διακυβέρνηση” της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη. Λογαριάζει κι αυτός χωρίς τον ξενοδόχο.

Φωτογραφία: 902.gr