X

“Φούσκωσε” ποτάμι στη Βιάννο και παρέσυρε δύο οχήματα

Άμεση η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Καταρρακτώδης βροχή στη διάρκεια της νύχτας.

Ant1news

(φωτογραφία αρχείου)

Η έντονη βροχόπτωση που έπεσε στη Βιάννο, ξημερώματα του Σαββάτου αλλά και κατά την διάρκεια της νύκτας που πέρασε, είχε ως αποτέλεσμα να “φουσκώσει” ποτάμι της περιοχής και να παρασύρει δυο αυτοκίνητα.

Ένα αγροτικό 4x4 και ένα μικρότερο όχημα ήταν σταθμευμένα κοντά στην κοίτη του ποταμού, με αποτέλεσμα τα ορμητικά νερά να τα παρασύρουν, όπως μεταδίδει το neakriti.gr

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία που, έσπευσε με δύο οχήματα και 4 άνδρες και ξεκίνησαν αμέσως τις προσπάθειες απομάκρυνσης των οχημάτων μέσα από το ποτάμι.

Τελικά αυτό επετεύχθη, ενώ ενημερώθηκαν και οι ιδιοκτήτες των οχημάτων.

Και αυτήν τη φορά η Βιάννος φαίνεται να δοκιμάζεται από την έντονη βροχόπτωση χωρίς ωστόσο να έχει, ευτυχώς, κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή. Συνεργεία του δήμου βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να απομακρύνουν φερτά υλικά ενώ σύμφωνα και με μαρτυρίες, υπήρξε ισχυρή βροχόπτωση στην περιοχή.

Το οδικό δίκτυο από και προς Βιάννο, κρύβει... κινδύνους λόγω καταπτώσεων και για τον λόγο αυτό οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

«Μετά τη βραδινή βροχή, έχουμε έντονη ομίχλη που δυσκολεύει πολύ την ορατότητα. Προσοχή στο οδικό δίκτυο. Με τη συνεργασία και της Περιφέρειας καθαρίζονται δρόμοι λόγω των καταπτώσεων που έχουν σημειωθεί στο οδικό επαρχιακό δίκτυο», ανέφερε ο δήμαρχος Βιάννου, κ. Μπαριτάκης.