X

Εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της Λίνας Κοεμτζή

Η μητέρα της 22χρονης φοιτήτριας που έπεσε στο κενό από τη φοιτητική εστία της Θεσσαλονίκης, κλήθηκε επειγόντως από την εισαγγελέα για συμπληρωματική κατάθεση.

Ant1news

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση θανάτου της 22χρονης Λίνας Κοεμτζή που βρέθηκε στο κενό από τη φοιτητική εστία της Θεσσαλονίκης. Η μητέρα της που από την πρώτη στιγμή κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια και όχι για αυτοκτονία, χθες κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση στην ασφάλεια.

Μετά από παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, χθες κλήθηκε επειγόντως η μητέρα της 22χρονης ενώπιον των αστυνομικών αρχών προκειμένου να καταθέσει συμπληρωματικά όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση.

Παρών ήταν σύμφωνα με πληροφορίες και αστυνομικός της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, δεδομένου ότι από την κ. Τομπάζη, ζητήθηκε να δώσει εξηγήσεις για κάποια στοιχεία που βρέθηκαν στο κινητό τηλέφωνο της άτυχης Λίνας και στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Να θυμίσουμε πως είχε προηγηθεί μία επιστολή προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, από το δικηγόρο της οικογένειας, τον Αντώνη Ξυλουργίδη, στην οποία περιγράφονταν όλα τα γεγονότα που κάνουν την οικογένεια της 22χρονης να πιστεύει πως η Λίνα δεν αυτοκτόνησε αλλά έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, πως υπάρχουν ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί πίσω από το θάνατό της.

Με την ίδια επιστολή εξέφραζε η οικογένειά της και παράπονο διότι οι έρευνες για την υπόθεση από το Δεκέμβριο του 2017 δεν προχωρούν.

Έτσι η αντίδραση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου ήταν άμεση και ζήτησε από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης να διευκρινίσει απαντητικά ποιες είναι οι συνθήκες θανάτου της 22χρονης και σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι έρευνες.