X

Κρίσιμες ώρες για την 8χρονη που τραυματίστηκε από “αδέσποτη” σφαίρα

Σταθερή, αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της. Σφαίρα και μάρτυρες στο «μικροσκόπιο» των Αρχών.

Ant1news

Συγκρατημένη είναι η αισιοδοξία για την εξέλιξη της υγείας της 8χορνης, που τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα στην Θήβα, ανήμερα του Πάσχα.

Οι γιατροί που παρακολουθούν την εξέλιξη της υγείας της δηλώνουν ότι τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα πέρασαν και πλέον περιμένουν από το παιδί να ανταποκριθεί μετά τη λεπτή χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε.

Ακοίμητοι φρουροί στο πλευρό της 8χρονης βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς της.

Το παιδί τους βρέθηκε μια ανάσα από τον θάνατο και ακόμα δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ωστόσο, όσο περνούν οι ώρες χωρίς να παρουσιάζει επιπλοκές, η αισιοδοξία μεγαλώνει.

 

Ψάχνουν το όπλο

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές αναζητούν το όπλο από το οποίο έφυγε η σφαίρα που τραυμάτισε το άτυχο κορίτσι.

Για το λόγο αυτό βρίσκεται στη Θήβα ειδικό κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας, προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του όπλου, καθώς το μόνο που έχει εξακριβωθεί είναι ότι η σφαίρα που τραυμάτισε την 8χρονη δεν προέρχεται από καραμπίνα αλλά από πιστόλι ή περίστροφο.

Όπως αναφέρει το tvstar, το γλέντι είχε στηθεί στο χωριό Λεοντάρι, από όπου και ακούγονταν πυροβολισμοί. Μάρτυρες υποστηρίζουν πως ακόμη και μετά τον τραυματισμό της 8χρονης και την έλευση των αστυνομικών δεν σταμάτησε το γλέντι και οι πυροβολισμοί.