X

Προσαγωγή για τον τραυματισμό της 8χρονης

Στα χέρια της Αστυνομίας ένας άνδρας. Πώς εντοπίστηκε, τι κατέθεσε. Η κατάσταση της υγείας της μικρής.

Ant1news

Ένας 54χρονος προσήχθη αργά το βράδυ χθες Τρίτη στο τμήμα ασφάλειας Λιβαδειάς, εντός των ορίων της εκτεταμένης έρευνας σχετικά με τον τραυματισμό μιας 8χρονης ανήμερα το Πάσχα στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Όπως έγινε γνωστό από την Aστυνομία, στην κατοχή του άνδρα αυτού βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα περίστροφο, το οποίο κατείχε παράνομα.

Ο ίδιος, κάτοικος Αθηνών, είχε μεταβεί στο Λεοντάρι Βοιωτίας για τη γιορτή του Πάσχα. Από εκεί έριξε την μπαλωθιά που έπληξε το κορίτσι στο απέναντι χωριό Θέσπες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε γλάστρα του σπιτιού όπου έγινε το γλέντι, εντοπίστηκαν σφαίρες. Ο ίδιος στη συνέχεια υπέδειξε στους αστυνομικούς πού είχε κρύψει το όπλο.

Το πιστόλι εστάλη στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας, προκειμένου να εξακριβωθεί αν πρόκειται πράγματι για αυτό από το οποίο εβλήθη η σφαίρα που τραυμάτισε το μικρό κορίτσι.

Ο 54χρονος, πάντως, φέρεται να έχει παραδεχθεί ότι ήταν εκείνος που έριξε την πιστολιά που τραυμάτισε το 8χρονο κορίτσι.

Η έρευνα συνεχίζεται.

Η μικρή Αλεξία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων, με την κατάσταση της υγείας της να χαρακτηρίζεται ως σταθερή, αλλά κρίσιμη.

Μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα, ο διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων, κ.Παπασσάβας τόνισε ότι το παιδί είναι διασωληνωμένο και σε κατάσταση τεχνητής αναπνοής. Όπως υπογράμμισε ο ίδιος, η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, αλλά κρίσιμη και εξίσου κρίσιμα θα είναι και τα επόμενα δύο 24ώρα.