X

Ελεύθερος ο 54χρονος που ευθύνεται για τον τραυματισμό της Αλεξίας

Τι αποφάσισαν ανακρίτρια και εισαγγελέας μετά απο την απολογία του άνδρα. Σε βαθιά καταστολή, στην Εντατική, νοσηλεύεται η 8χρονη.

Ant1news

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά απο την απολογία του στην ανακρίτρια Θήβας ο 54χρονος που έριξε τον μοιραίο πυροβολισμό, απο τον οποίο τραυματίστηκε σοβαρά η 8χρονη Αλεξία.

Ο 54χρονος που συνελήφθη και ομολόγησε ότι ήταν αυτός που έριξε τη σφαίρα, η οποία κατέληξε στο κεφάλι της 8χρονης Αλεξίας, τραυματίζοντας την βαρύτατα, απολογήθηκε με υπόμνημα.

Ο άνδρας, που ζήτησε συγγνώμη απο τους συγγενείς του κοριτσιού, είπε ότι πανικοβλήθηκε όταν αντιλήφθηκε ότι μπορεί ο δικός του πυροβολισμός να ευθύνεται για το περιστατικό στο χωριό της Βοιωτίας και ότι λόγω του πανικού του έσπευσε να κρύψει το όπλο, δίπλα στον λέβητα του σπιτού του, στο Περιστέρι Αττικής 

'Όλα αυτά, ενώ το παιδί παραμένει νοσηλευόμενο για πέμπτη μέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Η κατάσταση της μικρής κρίνεται κρίσιμη, αλλά σταθερή και παραμένει σε βαθιά καταστολή.