X

Καταγγελία Τσελέντη για τεράστια ρωγμή στην γέφυρα του Φαληρικού Δέλτα (εικόνες)

Ανησυχία έχει προκαλέσει η καταγγελία του διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου για τεράστια ρωγμή στη γέφυρα του Φαληρικού Δέλτα. Η απάντηση Σπίρτζη.

Ant1news

Συναγερμός έχει σημάνει με αφορμή την καταγγελία του Διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Ακη Τσελέντη για μια τεράστια ρωγμή στη γέφυρα του Φαληρικού Δέλτα.

Ο κ. Τσελέντης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter φωτογραφία με το επίμαχο σημείο, προειδοποιώντας για την επικινδυνότητα της ρωγμής. 

«Η ρωγμή που απεικονίζεται είναι άκρως επικίνδυνη και κανένας δεν θα ήθελε να σκεφτεί τι θα γινόταν στην περίπτωση ενός σεισμού», έγραψε κάτω από την φωτογραφία ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.

 

Παράλληλα, ο κ. Τσελέντης εξαπολύει επίθεση στους υπεύθυνους. «Αυτές είναι οι υποδομές της σύγχρονης σεισμογενούς Ελλάδας, σαν δε ντρέπεστε» και διερωτάται «αν στον επόμενο μεγάλο σεισμό θρηνήσουμε θύματα ποιος θα φταίει θα σφυρίζετε αδιάφορα όπως το Μάτι».

 

Σπίρτζης: κινδυνολογεί δημοσιοποιώντας φήμες

Απάντηση στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Άκη Τσελέντη για την ανάρτησή του σχετικά με τη ρωγμή στη γέφυρα του Φαληρικού Δέλτα, έδωσε ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Να μην κινδυνολογεί δημοσιοποιώντας φήμες για βλάβες στις υποδομές και μεγάλους σεισμούς», είπε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υποδομών και κάλεσε τη ΝΔ να συνετίσει τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της.