X

Στην φυλακή ο πατέρας και οι “φίλοι” για την ασέλγεια στο κορίτσι με νοητική υστέρηση

Ανακριτής και Εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τα όσα υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι. Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις. Τι είπε ο 26χρονος γιος.

Ant1news

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 53χρονος Λαμιώτης, που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια της ανήλικης κόρης του με νοητική υστέρηση, καθώς και οι δύο «φίλοι – πελάτες» ηλικίας 59 και 60 ετών, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο προέβαιναν σε σεξουαλικές πράξεις σε βάρος του κοριτσιού.

Ο Ανακριτής Σωκράτης Σιαμέτης και ο Εισαγγελέας Χάρης Λακαφώσης, που χειρίστηκαν την υπόθεση, δεν πείσθηκαν από όσα υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι και διέταξαν την προφυλάκισή τους.

Βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο οι τρεις κατηγορούμενοι υποστήριξαν και πάλι ότι δεν έχουν κάνει τίποτα, ενώ γενικά δείχνουν σαν να μην έχουν συνειδητοποιήσει τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν. Και οι τρεις πρόκειται να οδηγηθούν στις Φυλακές της Τρίπολης.

Η υπόθεση τώρα ξεκινά δήλωσε ο συνήγορος των κατηγορουμένων Κώστας Αμπλιανίτης.

Μάλιστα, ο πατέρας κατηγορεί τον έναν από τους γιους του ότι τον κατήγγειλε, ενώ και η μητέρα της κοπέλας κατηγορεί τον γιο της και εμφανίζεται να υπερασπίζεται τον άνδρα της.


Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Ο 26χρονος σήμερα αδελφός της Μαρίας, μαζί και με ακόμη έναν αδελφό του παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στις Αρχές και κατέθεσαν τα μαρτύρια που είχαν βιώσει από τον «πατέρα» τους στην παιδική τους ηλικία, τόσο οι ίδιοι όσο και η αδελφή τους. Όταν ο 26χρονος γιος άκουσε ότι πατέρας του προφυλακίστηκε, έδειξε να ανακουφίζεται. 

Οι καταθέσεις των παιδιών για τα όσα βίωναν στα χέρια του πατέρα είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Έβαζε τα παιδιά από ηλικία των 5 ετών να δουλεύουν στο χοιροστάσιο που διατηρούσε, κάτω από άθλιες συνθήκες. Τα χτυπούσε με μπετόβεργες, καναπίτσα και σύρμα, για ασήμαντες αφορμές, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

«Έχω δει με τα μάτια μου τον πατέρα μου να δένει με αλυσίδα από το λαιμό την αδελφή μου την Μαρία σε ηλικία 4 ετών. Σαν να ήταν σκυλί. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα (νοητική υστέρηση) που έχει η Μαρία είναι αποτέλεσμα του προβλήματος που έχει η μητέρα μου ή είναι από τα δεσίματα του πάτερα μου και το ξύλο που της έριχνε...», λέει ένα από τα αδέλφια του άτυχου κοριτσιού.

Ο μεγαλύτερος από τα αδέλφια εκτός από το χοιροστάσιο στην εφηβεία του άρχισε να δουλεύει και σαν γκαρσόνι. Ο «πα-τέρας» τον έδερνε και του έπαιρνε το μεροκάματο. «Ο πατέρας μας είχε μισθό από το νοσοκομείο που δούλευε. Είχε επιπλέον εισόδημα από το χοιροστάσιο. Ποτέ δεν καταλάβαμε τι έκανε τα χρήματα. Εμείς πάντως μέναμε νηστικά και δεν είχαμε να φάμε...», λένε τα παιδιά.