X

Απολογείται ο ψυκτικός που σκότωσε 63χρονη με σφυρί

Ο 31χρονος περιέγραψε κατά την προανάκιση τα γεγονότατα και παραδέχθηκε την πράξη του. Τι είπε ο πρόεδρος του Σωματείου Ψυκτικών στον ΑΝΤ1.

Ant1news

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο νεαρός ψυκτικός που σκότωσε με σφυρί μία 63χρονη γυναίκα στην Καλαμαριά, η οποία τον κάλεσε για τη συντήρηση του κλιματιστικού της. Ο ίδιος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Δηλώνει μετανοιωμένος και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα πει και ενώπιον ανακριτή. Θα κληθεί να περιγράψει με λεπτομέρειες, λεπτό προς λεπτό όσα συνέβησαν, από τη στιγμή που βρέθηκε στο σπίτι της 63χρονης στην Καλαμαριά.

Τελείωσε τη συντήρηση του κλιματιστικού της, όμως μία επιπλέον εργασία που έπρεπε να γίνει στάθηκε αφορμή να διαπληκτιστεί έντονα μαζί της. Υποστηρίζει πως η άτυχη γυναίκα τον χαστούκισε και αυτός πάνω στο θυμό του της κατάφερε απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι με ένα σφυρί που κρατούσε.

Όσοι τον γνωρίζουν, πάντως, κάνουν λόγο για έναν νεαρό που είχε μία φυσιολογική ζωή χωρίς παρελθόν βίας και αδυνατούν να πιστέψουν πώς έφτασε σε τέτοιο σημείο για μία τόσο ασήμαντη αφορμή.

Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Καλημέρα Ελλάδα" ο πρόεδρος του Σωματείου Ψυκτικών Ελλάδος, Α. Γεωργάντζας, τόνισε ότι πρόκειται για το δεύτερο βαρύ χτύπημα που δέχεται ο κλάδος τους. "Κοιτάζουμε εάν πρόκειται για αυτοαπασχολούμενο ή όχι" είπε ο ίδιος.