X

Απορριμματοφόρο παρέσυρε και σκότωσε πεζή (εικόνες)

Πως συνέβη η τραγωδία, που κόστισε την ζωή στην άτυχη γυναίκα.

Ant1news

Τραγωδία στο Χαϊδάρι, από τροχαίο δυστύχημα, με θύμα μια 39χρονη, την Κατερίνα Φουσιάνη συνέβη στο το βράδυ της Τρίτης, όταν η γυναίκα που εκινείτο πεζή παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της.

Η είδηση του αδόκητου θανάτου της 39χρονης καλλονής έχει σοκάρει γνωστούς και συγγενείς που δεν μπορούν να πιστέψουν πως το χαμογελαστό κορίτσι έφυγε έτσι άδικα από τη ζωή.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης όταν απορριμματοφόρο του Δήμου Χαϊδαρίου που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Στρ. Γιαννούλη παρέσυρε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Κατερίνα κινούνταν πεζή μαζί με μια φίλη της επί της οδού Ηπείρου όταν παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο που οδηγούσε 50χρονος υπάλληλος του Δήμου Χαϊδαρίου.

 

 

 

 

Η Κατερίνα Φουσιάνη, όπως γράφει το protothema.gr, είχε σπουδάσει Οικονομικά και είχε αναλάβει το εργοστάσιο κατασκευής μηχανών γεωργικών μηχανημάτων του πατέρα της μαζί με την αδερφή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, ο 50χρονος οδηγός είχε μεγάλη εμπειρία και δεν είχε εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα στο παρελθόν. Στον Δήμο εργάζεται περισσότερο από 20 χρόνια.