X

“Επίσκεψη” του “Ρουβικώνα” στην πρεσβεία της Γερμανίας

Επέβαιναν σε μηχανάκια και πέταξαν τρικάκια έξω από την πρεσβεία.

Ant1news

Μέλη του «Ρουβίκωνα» που επέβαιναν σε περίπου 10 μηχανάκια, πέρασαν έξω από την πρεσβεία της Γερμανίας, που βρίσκεται στην οδό Καραολή και Δημητρίου στο Κολωνάκι και πέταξαν τρικάκια.

Για την ανέργεια τους αυτή, εξέδωσαν ανακοίνωση η οποία δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα που φιλοξενεί απόψεις του αναρχικού χώρου, και στην οποία αναφέρουν μεταξύ άλλων, ότι «Μητσοτάκης και Μέρκελ ας κάνουν ότι θέλουν. Το βέβαιο είναι πως ότι βγει από αυτή την συνάντηση έχει τόσο ενδιαφέρον όσο και κάθε άλλη απόφαση μηχανισμών εξουσίας. Είναι μια ντιρεκτίβα από πάνω προς τα κάτω κι ένας λογαριασμός που όλοι και όλες θα πληρώσουμε.

Ας ετοιμαστούμε πολιτικά, οργανωτικά και από άποψη ηθικού, ώστε όχι μόνο να σηκώσουμε κεφάλι αλλά να το κάνουμε και χωρίς αυταπάτες και τα λάθη της περιόδου των αντιμνημονιακών αγώνων».

Να σημειωθεί ότι η «παρέμβαση» της αναρχικής ομάδας γίνεται την ώρα που ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται στο Βερολίνο για επίσημη επίσκεψη και λίγο μετά τη συνάντηση του με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ.