X

Μαυροειδάκος: οι θρασύδειλοι στα Εξάρχεια διψούν για αίμα αστυνομικού

Ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών επανέλαβε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο απώλειας ζωής αστυνομικού, με αφορμή τη νέα επίθεση κατά των ΜΑΤ.

Ant1news

«Οι θρασύδειλοι διψάνε για αίμα αστυνομικού» τόνισε ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος σχολιάζοντας την επίθεση κατά ανδρών των ΜΑΤ στα Εξάρχεια το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Στράτος Μαυροειδάκος είπε ότι ο τραυματίας είναι ένας νέος σε ηλικία υπαστυνόμος που ήταν ο επικεφαλής της διμοιρίας. «Μου είπε ότι έφαγε το μπουκάλι στο κεφάλι. Του έκαναν ράμματα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο που μεταφέρθηκε. Ευτυχώς δεν είχε εγκαύματα γιατί η μολότοφ έσκασε λίγο μακριά από το κεφάλι του» είπε ο κ. Μαυροειδάκος, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Σύμφωνα με τον ίδιο «η ατμόσφαιρα δεν είναι καλή στα Εξάρχεια» επαναλαμβάνοντας την ανησυχία του για το ενδεχόμενο απώλειας ζωής αστυνομικού. «Έχει αργήσει η ομάδα Δ να επανέλθει στο δρόμο. Είμαστε ανθρώπινοι στόχοι» είπε ο κ. Μαυροειδάκος επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί διμοιρίες να φυλάνε εκκενωμένα κτήρια επειδή δεν αποδίδονται στους ιδιοκτήτες τους.